طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی اصلا کار سختی نیست. اگر روش کار را بلد باشید خیلی راحت می‌توانید با صرف زمانی اندک، خمیری خوشمزه درست کنید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 05
کد خبر: ۴۲۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، خوردن پیتزای خونگی خیلی دلپذیره چون هم از موادی که دوست داریم و به هر مقداری که میخوایم داخلش استفاده میکنیم و هم از سالم بودنش مطمئنیم. منتهی یه مشکل اساسی که هممون با پیتزای خونگی داریم دنگ و فنگ درست کردن خمیر و زمان زیادی که برای استراخت خمیر لازم داریم، هستش. اما در این مطلب طرز تهیه یه خمیر خونگی فوری و بدون ریخت و پاش رو براتون میذاریم که احتیاجی به یکی دو ساعت استراحت هم ندارد.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا در منزل از این قرار است:

  • سه‌چهارم پیمانه آب ولرم (داغ نباشد)؛
  • یک قاشق چای‌خوری مایه خمیر؛
  • دو پیمانه آرد همه‌کاره (ممکن است لازم باشد آرد بیشتری بریزید)؛
  • نصف یا یک قاشق چای‌خوری نمک.

 

مراحل و طرز تهیه خمیر پیتزا

۱. حل کردن مایه‌ی خمیر در آب

مایه‌ی خمیر را در آب حل کنید. آب را در یک کاسه یا ظرفی با اندازه‌ی متوسط برای مخلوط کردن بریزید. مایه‌ی خمیر و آب را با هم مخلوط کنید و ۳ تا ۵ دقیقه به آن زمان بدهید تا مایه‌ی خمیر در آب حل بشود.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم

 

۲. ورز دادن خمیر

نمک، آب و خمیرمایه حل‌شده در آب را به آرد اضافه کنید تا خمیر به دست آید. خمیر را به‌مدت ۵ دقیقه ورز بدهید تا یک گلوله خمیری یک‌دست و کمی چسبناک درست شود که کش می‌آید. ورز دادن خمیر به‌مدت ۵ تا ۸ دقیقه با دست روی پیشخوان یا به کمک هم‌زن با درجه سرعت متوسط به شکل‌گیری خمیری خوب کمک می‌کند. اگر خمیر به دست یا کاسه می‌چسبد و مانند یک آدامس بادکنکی شده، بهتر است یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید، البته ممکن است لازم باشد چند بار این کار را تکرار کنید تا کار با آن ساده‌تر بشود. یادتان باشد در اضافه کردن آرد زیاده‌روی نکنید.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم

بعد از درست شدن خمیر، چند انتخاب پیش رو دارید:

۱. بلافاصله از خمیر استفاده کنید

اگر عجله دارید، خمیر را بلافاصله بعد از درست کردن استفاده کنید. اما یادتان باشد که خمیر پُف نکرده و اگر با آن پیتزا درست کنید، خمیری نازک و تُرد خواهید داشت.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم

 

۲. اجازه بدهید خمیر ۱ تا ۱٫۵ ساعت استراحت کند

کاسه‌‌ی مخلوط کردن خمیر را تمیز کنید، سپس کاسه و خمیر را کمی با روغن زیتون چرب کنید. خمیر را به کاسه بازگردانید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت تا یک ساعت و نیم ساعت صبر کنید تا خمیر پُف کند.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا + عکس و فیلم

 

۳. خمیر را در فریزر نگهداری کنید

خمیر و ظرفی که می‌خواهید خمیر را در آن نگهداری کنید کمی با روغن زیتون چرب کنید. خمیر را می‌توانید تا ۳ روز در فریزر نگهداری کنید. اگر زمان کافی در اختیار دارید، قبل از فریز کردن خمیر، ۳۰ دقیقه اجازه بدهید که پُف کند و بعد آن را در فریزر بگذارید. البته اگر زمان ندارید و نمی‌توانید ۳۰ دقیقه صرف پُف کردن خمیر کنید هم اشکالی ندارد و مشکلی پیش نخواهد آمد.

 

اگر خمیرتان را از فریزر بیرون می‌آورید، باید یک ساعت صبر کنید تا یخ آن باز شده و آماده‌ی پختن شود. سینی فِر را به‌صورت برعکس در قسمت پایینی فر گذاشته و تا ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۲٫۲ سانتی‌گراد گرم کنید.

 

شکل دادن به خمیر پیتزا

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. اگر خمیر حالت چسبنده دارد، باید کمی آرد به آن بپاشید. هر قسمت از خمیر را به‌طور جداگانه آماده کنید. ابتدا یکی از قسمت‌های خمیر را بردارید. آن را بکشید و با وردنه صاف کنید. سپس آن به‌شکل دایره‌ی ۲۵٫۵ سانتی دربیاورید. بعد آن را روی کاغذ روغنی ۳۰٫۵ سانتی‌متر مربعی پوشیده از آرد ذرت پهن کنید.

 

خمیر را با یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون چرب و آن را با کمک کاغذ روغنی به سینی فِر که از قبل داغ شده منتقل کنید. به‌اندازه‌ی یک‌چهارم فنجان سُس گوجه فرنگی را به‌شکل ورقه‌ای نازک روی خمیر دربیاورید، دو سانتی‌متر از لبه‌ی خمیر را با سس نپوشانید. روی خمیر می‌توانید پنیر پیتزا و چیزهای مختلفی که دوست دارید بریزید. این دیگر به سلیقه و انتخاب شما بستگی دارد.

 

 

پختن پیتزا

حالا باید پیتزا را به‌مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید؛ یعنی تا زمانی که خمیر به‌رنگ قهوه‌ای-طلایی درآید و پنیر روی آن کاملا آب و برشته شود. بعد از پخت کامل، پیتزا را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا به‌مدت ۵ دقیقه کمی سرد بشود.

 

  • حدودا ۴۵۰ گرم خمیر برای ۲ نفر کافی است و اصطلاحا در دستور آشپزی‌های غربی به آن پیتزای ۱۰ اینچی می‌گویند.
  • قبل از شکل دادن به خمیر، ریختن مواد روی آن و پختن، اجازه بدهید که خمیر نیم تا یک ساعت پُف کند.

 

درمورد پختن پیتزا هم بدانید که ابتدا فر را خوب داغ کنید (حداقل ۲۶۰ سانتی‌گراد، از این داغ‌تر هم اشکالی ندارد). این کار باعث می‌شود که پیتزا سریع پخته شود و خمیر آن از بیرون برشته، طلایی و زیبا و از درون نرم و باب دندان باشد. هر چقدر، مواد روی سطح خمیر بیشتر باشد، پختن بیشتر طول می‌کشد. ضمن اینکه مواد بیشتر باعث می‌شود پیتزا به حد کافی برشته و خوشمزه نشود و حالت شُل و نامطلوبی پیدا کند. پس بهتر است روی آن را خیلی شلوغ نکنید و به پنیر با کیفیت و مقداری ماده‌ی دلخواه خوشمزه اکتفا کنید.

 

 

ارسال نظر